rsi

de; v(m) afkorting van: repetitive strain injury gewrichtsaandoening van mensen die voortdurend dezelfde bewegingen moeten maken; vgl muisarm

stress

de; m aanhoudende geestelijke druk; spanning

Stoelmassage voor bedrijven

Wilt u uw personeel net dat beetje extra geven om ervoor te zorgen dat het werk optimaal gebeurd en ze zich lekker voelen? Dan kan stoelmassage een uitkomst zijn.

Opbouwen
Stress en RSI. Het zijn typische kantoorkwalen, die het ziekteverzuim verhogen. Niks aan te doen? Juist wel! Onze oplossing is verrassend eenvoudig en levert bij tal van bedrijven bewezen resultaat.

Makkelijker kan haast niet: onze masseurs komen met een opvouwbare massagestoel langs en masseren in 20 minuten de stress en RSI- klachten weg. Niet meteen natuurlijk, maar bij een wekelijkse behandeling heeft stoelmassage een opbouwend karakter.

Door deze preventieve manier van werken, kan stoelmassage een belangrijke plaats gaan verwerven op de werkplek, waarvan zowel werkgevers als werknemers veel profijt kunnen hebben.

Professioneel team
De stoelmasseurs van shiatsu en massagepraktijk Imcare zijn gediplomeerde therapeuten die beschikken over de nodige medische basiskennis.

Fiscale voordelen voor bedrijven
Als bedrijf geniet u fiscale voordelen voor stoelmassages. Op grond van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968, heeft uw bedrijf recht op aftrek van de 21% BTW die in rekening gebracht wordt over de diensten van de stoelmasseur en de (eventuele) reiskosten. Tevens kunt u als bedrijf het gehele factuurbedrag (ex. BTW) voor de belasting opvoeren als bedrijfskosten, zodat minder inkomstenbelasting wordt betaald.

Voorwaarden voor deze fiscale voordelen zijn:

  • U dient de stoelmassages op te nemen in uw ARBO plan met de vermelding dat de massages een positieve invloed hebben op de prestaties van uw werknemers;
  • De massages worden ontvangen op het bedrijf onder werktijd;
  • De massages worden door de werkgever betaald zonder eigen bijdrage van de werknemer.
Imcare Shiatsu en triggerpoint praktijk | Heechein 48 Akkrum | T 06 227 226 85
Privacy Policy